Producenci

Olej Rycynowy Kosmetyczny 100 ml - Vivio

big_Bez-nazwy.jpg
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 14 dni
Cena: 11,50 zł 11.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: D1FE-54629

Opis

OLEJ RYCYNOWY

Surowiec kosmetyczny

Zawartość netto: 100 ml

Składniki: Ricinus communis (Castor) seed oil

Kraj pochodzenia: Indie

Sposób przechowania: Olej należy przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu w temperaturze 7-15 st. C. Może wytrącić się naturalny osad.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl